WELLNESS

Ontspanningsmassage:
De klassieke ontspanningsmassage is een milde massage waarbij in één uur geheel, of in een half uur gedeeltelijk, de achterzijde van het lichaam met warme olie in totale ontspanning  wordt gebracht. Ontspanningsmassage is er op gericht het lichaam en de geest zoveel mogelijk te laten ontspannen. In deze hectische tijd gevuld met stress, overbelasting enz. gaan spieren vastzitten en ontstaan er blokkades. De ontspanningsmassage bevordert de doorbloeding van uw spieren en afvalstoffen worden afgevoerd waardoor uw spieren weer soepel aan zullen voelen.

Hotstone massage:
Met warme lavastenen en massagetechnieken,  aan de achterzijde van het lichaam, komt uw lichaam in zeer diepe ontspanning

Kruidenstempel massage:
Een Oosterse traditie met warme kruidenkompressen. De kruidenstempels die met een speciale uitgebalanceerde zorgvuldigheid zijn samengesteld bestaan uit verschillende kruiden en specerijen. De  kruiden hebben een reinigende, activerende en kalmerende werking op uw lichaam.

De massage met kruidenstempels activeert de stofwisseling en verbeterd de bloedsomloop, regenereert en verzorgt de huid op intensieve wijze. De aroma’s van de kruiden zijn heerlijk geurend en hebben een helende werking op lichaam en geest. Hierdoor ontstaat totale ontspanning.

Kindermassage
(eventueel toegevoegd met Bachbloesemtherapie en Celzouttherapie)
Kindermassage is een rustgevende en milde massage techniek die over de kleding heen gegeven kan worden.  De behandeling bestaat uit het masseren van het hoofd, rug/buik, handen en voeten.

Deze massage is zeer geschikt voor kinderen die overprikkeld zijn en ook voor kinderen met gedragsproblemen. Door alle prikkels ervaren deze kinderen veel onrust en vaak ook  concentratie stoornis. Dit heeft als gevolg dat er oververmoeidheid kan optreden en slecht inslapen en of doorslapen. Door deze massage kunnen kinderen weer rust gaan ervaren en hierdoor komt er ontspanning.  Dit is  van positieve invloed  op de concentratie, gedrag en emoties komen meer in evenwicht.

Deze massage kan ondersteund worden met Bachbloesemtherapie en of Celzouttherapie.
Even rust en aandacht voor uw kind.