STOELMASSAGE

Een massage die gegeven wordt op een speciaal ontworpen massagestoel. Bij de medewerker wordt +/ – 20 minuten d.m.v. een korte ontspannen en activerende drukpunttechniek de rug, schouders, nek en hoofd armen en handen gemasseerd.

Als gevolg van intensief computergebruik en stress kunnen vele klachten ontstaan zoals stress, CANS en RSI enz.  Na een stoelmassage voelt de medewerker zich ontspannen en verfrist. Dit heeft het gevolg dat de kans op arbeidsgerelateerde klachten verminderen.

De kracht van de stoelmassage ligt in de regelmaat.

Voordelen van stoelmassages:

  • preventief en curatief terug dringen van het ziekteverzuim
  • minder en korter ziekteverzuim
  • preventie van werkgerelateerde klachten
  • betere hantering van de werkdruk en werksfeer
  • lichaams- en werkhouding
  • beter lichaamsbewustzijn
  • gemotiveerde medewerkers
  • past in het Arbo beleid en heeft  fiscale voordelen!

Stoelspecialisatie:
Ook dit is een bedrijfsmassage op een speciaal ontworpen massagestoel. Het verschil met de gewone stoelmassage is dat de medewerkers een massage met olie op spierniveau krijgt waardoor nog meer effect behaald kan worden met de resultaten zoals hierboven vermeld.

Een zeer welkome aanvulling op de gewone stoelmassage!

Verras uw gasten, cliënten, personeel, vrienden en familie eens met een stoelmassage!
Beurs of congres? Bedrijfsfeest of evenement?

Ook tijdens een beurs of congres kunt u stoelmassages aanbieden aan uw bezoekers. Het is een leuke manier om uw bezoekers te verwelkomen. Stoelmassage is absoluut een publiekstrekker.  Omdat stoelmassage over het algemeen erg populair is, zijn bezoekers al gauw geneigd om even op hun beurt te wachten. Tijdens deze ‘wachttijd’ heeft u als standhouder de perfecte gelegenheid om de bezoekers te informeren over uw diensten of producten.

Ook de masseur kan een brug leggen tussen uw dienst of product en de massage, actief bezoekers benaderen om plaats te nemen en na afloop van de massage in contact brengen met uw standhouders. Ook tijdens uw feestelijke opening of bedrijfsfeest is een stoelmassage zeer geliefd.

Creëer een heerlijk ontspanningsmoment tijdens uw beurs, congres, feest of evenement!

Tevens bestaat de mogelijkheid dat de kleding van de masseur in uw bedrijfsstijl wordt aangepast.